28-05-09

Nieuws uit Herentals!

Gisterenavond organiseerden we een spelletjes- en knutselavond. De kinderen konden kiezen wat ze liefst zouden doen: er waren 5 verschillende gezelschapsspellen (in het groot), een dier of sportfiguur maken met klei of een pop-up-kaart maken. De kinderen amuseerden zich duidelijk en het moet echt gezegd worden dat ze heel fijn met elkaar konden omgaan. Deze sportklassen zijn dus ook een heel goede oefening in sociale omgang. We zagen de kinderen reeds elkaar aanmoedigen, elkaar aansporen en motiveren, maar ook elkaar troosten. Er is al wel een traantje weggepinkt, maar velen weten feilloos daar mee om te gaan. Heel veel kinderen voelen elkaar zeer goed "aan"

Deze morgen waren er duidelijk nog wat slaapkopjes toen we hen om 7.30u. wekten met het lied "Ik heb een toeter op mijn waterscooter". Maar na enkele ochtendlijke danspasjes waren de meesten dan toch echt wakker.

Met een ruim en lekker ontbijt achter de kiezen, kunnen ze straks van 10 tot 12 muurklimmen, korfbal doen of een spel bij de juf. Deze namiddag staat dan nog eens muurklimmen op het programma, samen met judo!

We verwachten ook bezoek. Onze huidige en vorige directie juffrouw Myriam en meester Freddy komen eens een kijkje nemen.

Zo ziet en hoort u, lieve mensen, we zitten hier niet stil!

Behalve enkele kleine ongemakjes (muggenbeten en bijhorende jeuk of wat buikpijn-door heimwee?) is alles fijn in orde met uw kinderen.

Groetjes!!! En u weet: Als het kriebelt, moet je ..........

09:32 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.