29-05-09

Laatste avond ... laatste dag ...

Gisterenavond werd de avond van De Grote Vierklaverkwis!! 

Eerst vertelde juf Jennifer echter nog een heel spannend verhaal ... Je kon de spanning aflezen van de gezichtjes van de kinderen. Ze luisterden heel aandachtig.

Dan gingen alle kinderen in pyjama en de juffen richting kwislokaal. Ze werden ingedeeld in 9 groepen van elk 5 kinderen. Eerste opdracht: bedenk een naam voor jouw ploeg! Volgende creaties kregen we te horen: FC Nerds, the Big Mac's, the Kai-Mooks, de Sporteendjes, 5 boys, the Monkeys, de Boerenpatatjes, de W.C.-eendjes en de Badeendjes. Leuk bedacht, vindt u niet? 

Er werden 4 rondes gespeeld: 1) de stripfigurenronde waarbij de leerlingen de naam van een afgebeelde stripfiguur moesten noteren - 2) algemene kennisronde waarbij ze op 20 vragen over recente/actuele zaken moesten antwoorden - 3) de fotoronde waarbij ze de naam van een afgebeelde man/vrouw moesten noteren - 4) de muziekronde waarbij ze de uitvoerder van een beluisterd liedje moesten noteren. 

Het verliep spannend ... Na elke ronde stonden anderen weer op kop ... Maar als winnaars kwamen de Sporteendjes uit de bus. Zij kregen een klein geschenkje.

Alle deelnemers konden vervolgens een danspasje wagen en werden getrakteerd op cola (15 cl) en chips. Na deze geslaagde avond gingen we snel slapen. Hoe laat dat precies was, weten we niet echt meer goed ... (wel iets te laat om goed te zijn, maar één keertje kan toch geen kwaad, hé)...

De wekkerradio klonk om 7.30u. door de gang, en met kleine oogjes verschenen de kinderen. Na een stevig ontbijt voor de laatste keer naar de sporthal voor 2 schitterende activiteiten onder een stralende zon, namelijk atletiek en bewegingslandschap. Laat u dat laatste maar eens uitleggen door uw kind.

Om 12.30u. genoten we van een lekker middagmaal: tomatensoep, fishsticks met wortelpuree en tartaarsaus, cake als dessert.

Hierna werden alle kinderen toch echt heel ongeduldig om naar huis te vertrekken.

En die rit naar huis werd een vrij lange rit ... om 14.40u. vertrokken en om 17.20u. in Gavere gearriveerd. Ondertussen is het 21u. Slaapt uw lieveling al? 

Eens goed uitrusten in het verlengde weekend en dinsdag 2 juni weer fris op post voor de laatste loodjes van het schooljaar!!!

Beste ouders,

hartelijk dank voor uw vertrouwen in ons! Wij hopen uw schat van een zoon of dochter een fijne sportvierdaagse bezorgd te hebben! ...

En nu ook voor ons ... rust ... 

JUF ANN - JUF HILDE - JUF NELE - JUF JENNIFER - BETTY - JUF EVA(die ook voor 1 dagje meeging)

21:03 Gepost door Dirk Meester in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Elias heeft al heel veel vertelt ,maar was heel moe.Hij mist sportklassen en was wat triest ook.Heel normaal.Morgen komt een nieuwe dag waarbij er weer veel vertelt zal worden.Bedankt juffen om zo goed te zorgen voor onze spruit.Grtn.

Gepost door: geenens | 29-05-09

Bedankt aan de begeleiders voor deze fantastische week. Aan de verhalen te horen was het heel leuk. We hebben Robin niet moeten wiegen, hij was al vlug in dromeland.

BEDANKT

BEDANKT

Gepost door: fam. Peire | 30-05-09

De commentaren zijn gesloten.